dinsdag 6 november 2012

Grond wordt afgevoerd... (2)

Dinsdag morgen 6 november 2012

Vanmorgen is de kraan dan echt begonnen met het afvoeren van de grond en dat ging erg goed! Om half acht kwam Afval Service Zeeland de eerste bak ophalen. Alles liep gesmeerd, de ene bak werd gevuld en de andere bak werd door ASZ afgevoerd.

Na de middag kwam ook nog Martin van de aannemer 'Capelle' uit Oosterland om paal 16 af te koppen. Er wordt dan het bovenste gedeelte van de boorpaal afgehakt omdat bij het doormeten geen goede resultaten waren.

Om 14:00 uur kwam firma 'Kil' uit Hoogerheide de bronbemaling plaatsen. Dit wordt gedaan om de waterdruk bij het plaatsen van de kelder te minimaliseren. Dit werk was om 15:30 uur gereed. Jammer was dat de kraan door de vertraging van gisteren nu 1,5 uur niks kon doen omdat eerst de bronbemaling geplaatst moest worden.

Al met al een geslaagde dag, waar veel is gedaan!! We hebben alleen een nieuwe uitdaging want paal 16 (de boorpaal op de erf grens in de garage) is weer afgekeurd. Het ingenieurs bureau heeft deze paal om 16:30 uur nogmaals wezen doormeten en helaas weer zonder een goed resultaat. Hier zal een oplossing voor moeten worden bedacht door firma BFG uit Nijmegen.

Later meer...









































Geen opmerkingen:

Een reactie posten